Verka 37 Leskovac

Please complete the required fields.
Ime: Verka

Godine: 37 godina

O sebi: Iskusna žena koja obožava muško društvo, volim da malo popijem jer mi to pomaže da se opustim, nisam stidljiva I veoma sam druželjubiva. Lepo sam građena I pokušavam  da svoje telo održim u najboljoj formi.

Tražim: Ja nisam kao većina žena, ja sam neko ko voli da se ludo provodi i da popije malo jer mi to pomaže da se opustim još više i uživam u lepim stvarima. Obožavam upoznavati muškarce i to mi je jedna  od stvari koje u životu rado radim. Ukoliko ima neko ko je sličan i traži ono što i ja a to je povremeno druženje i seks bez obaveza neka ne okleva da me kontaktira. Smatram da godine i nisu najvažnije jer upravo godine od muškarca prave nekog ko je svašta toga u životu isprobao i dosta toga novog i naučio.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Pošalji PR VERKA TEKST PORUKE na broj 6292

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP PR i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050