Ljupka 35 Pančevo

Please complete the required fields.
Ime: Ljupka

Godine: 35 godina

O sebi: Dobra i skromna a pritom i dobro vaspitana osoba sa velikom ljubavi prema svenu što ulepšava život. Lako se vezujem za ljude i znam da budem verna muškarcu, jer smatram da čovek kada je u braku sa nekim ne treba više švrljati okolo.

Tražim: Udala sam se dosta mlada i na početku je sve bilo kako treba a onda sam nakon nekoliko godina sasvim slučajno saznala da me muž vara sa mojom najboljom prijateljicom, to me je jako pogodilo jer sam osoba koja kada se veže za nekoga spremna sam mu dati i dušu. Razvedena sam, nemam dece iz prvog braka i trenutno sam u potrazi za nekim ko bi se dobro slagao samnom i sa kim bih se dobro slagala i ko zna možda se i ponovo udam baš za tebe. Radim kao prodavačica i imam skromnu platu ali novac nije sve u životu i treba čovek naučiti biti skroman jer novac je samo sporedna stvar.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Pošalji PR LJUPKA TEKST PORUKE na broj 6292

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Chat je virtualno-zabavnog karaktera. Cena SMS-a – A1: 51,48din, TELENOR: 51,99din, TELEKOM: 51,60din. Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od dama prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP PR i pošaljite na broj 6292. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS
Pružalac usluge Dopler d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 6/16, Novi Beograd, tel. za reklamacije: 011/214-3050